DE VÂNZARE Vilă, Majunga-Amborovy- Petite Plage, Majunga, Madagascar, boulevard duplex ANTSIRANANA

DE VÂNZARE - Cod. 42616

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 390 m²
  • Camere: 7
  • Podea: 2

Descoperiți-vă visul de a trăi contemporan în această vilă magnifică din Diego Suarez, Madagascar. Cu un design modern și elegant, această vilă oferă tot confortul și luxul de care aveți nevoie pentru a vă relaxa și a vă bucura de viață.

Vila este formata din '4 dormitoare spatioase si luminoase, fiecare cu baie proprie. Ferestrele mari oferă o priveliște uluitoare asupra baie cu pâinea de zahăr. Sufrageria, sufrageria si bucataria sunt complet utilate si perfect concepute pentru a va bucura de momente de relaxare alaturi de familie sau prieteni.

Dar piesa centrală a acestei vile este, fără îndoială, piscina privată. și terasa acoperită în aer liber. Bucurați-vă de o baie de soare sau faceți o baie în apă pentru a vă răcori. Este locul ideal pentru relaxare și întinerire după o zi de explorare a regiunii.

Situată într-o zonă liniștită și liniștită, această vilă este la câteva minute de toate facilitățile lui Diego Suarez, inclusiv restaurante, magazine și plaje. Acesta este locul perfect de vacanță pentru cei care doresc să evadeze din viața orașului, fiind în același timp aproape de facilități.

Nu ratați această oportunitate unică de a deține propria vilă contemporană cu piscină în Diego Suarez, Madagascar. Contactează-ne acum pentru a aranja o vizită. Nu vei fi dezamăgit!

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB