DE VÂNZARE Vilă, talatamaty, Antananarivo, Madagascar, talatamaty

DE VÂNZARE - Cod. 38888

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 600 m²
  • Camere: 6
  • Podea: 2
  • Starea clădirii: Excellent

Vila de 600m2 de spațiu de locuit, complet mobilată, este situată la 15 minute de aeroportul internațional Ivato și la 20 de minute de capitala Antananarivo, într-un cadru privilegiat și liniștit, cu o grădină tropicală de 3000 m2 închisă de ziduri, pomi fructiferi ( persimoni, copaci de banane, mere scorțișoară, pere, meri, papaya, rodii, viță de vie ...), o piscină infinită, o zonă de duș, un cuptor pentru pizza cu lemne și o verană tradițională.
Cu cele trei garaje și o parcare mare, terenul de boules (petanic), iazul său de pește, cele două parcele de legume, spațiul destinat pentru îngrijitor și spălătorie, zona în aer liber este foarte practică. de 1000l și generatorul său automat, proprietatea este pe deplin autonomă în caz de întrerupere a puterii.
Vila, dotată cu aer condiționat, are patru dormitoare mari mobilate cu grijă, fiecare cu baie privată, inclusiv o suită principală de 150m2 cu balcon, ecran de cinema de 15m2, proiector și home cinema, birou, dressing mare, baie de 60m2 cu zona de sport.
Camera de zi și sala de mese de 150m2 cu biliard este perfect utilă pentru recepțiile tale.
Bucătăria, o piesă unică creată de un designer, din piatră de labradorit și lemn de katafray, de 60m2, complet echipată, are și un frigider american.
Vila este construită conform standardelor europene, cu materiale de calitate. Pereți din beton, podele din lemn de trandafir și lemnărie, izolație de acoperiș din lână de stâncă, aer condiționat reversibil instalat în 2011, iluminare automată exterioară în toată grădina.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Anuntul postat de privare de
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB