DE VÂNZARE Vilă, talatamaty, Antananarivo, Madagascar, TALATAMATY

DE VÂNZARE - Cod. 27659

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 600 m²
  • Camere: 6
  • Podea: 2
  • Starea clădirii: Excellent

Vila de 600m2 locuibil, complet mobilată, este situată în 15 mn de aeroportul internațional Ivato și 20mn din capitala Antananarivo, într-un cadru privilegiat și liniștit, cu o grădină tropicală de 3000 m2 securizată de un perete perimetru de 4 metri înălțime, pomi fructiferi (persimoni, bananieri, scorțișoară cu mere, pere, pomi, pomii, rodii, podgorii), o piscină revărsată cu jacuzzi mare integrat, un spațiu de duș, un cuptor de pizza în focul de tabără și o varanguță tradițională.


Cu trei garaje de parcare și o parcare mare, o zonă pentru jocuri de pâlcuri, un iaz cu pești, 2 grădină de bucătărie, o dependență de pază și spălătorie, spațiul exterior se arată foarte practic.

Echipată cu două boostere și două rezervoare de apă de 1000 l (250 us galoane) și un generator automat, proprietatea este completă autonomă în cazul tăierii.

Vila, complet cu aer condiționat, amenajată cu patru dormitoare mobilate cu mare atenție, fiecare cu baie privată, o suită parentală de 150m2 cu balcon, ecran de 15m2, proiector și home cinema (satelit 200 canale), birou cu birou (acces internet WiFi ), dressing, baie de 60m2 cu spațiu sport.

Salonul și sala de mese de 150m2 cu masă de biliard se arată perfect utilă pentru recepțiile tale.

Bucătăria, din piatră Labradorit și Katafray, de 60m2 complet echipată cu un frigider american, un congelator și un izvor de apă.

Vila este construită în conformitate cu standardele europene, cu materiale de calitate. Pereți din beton, terenuri și lucrări din lemn de trandafir, acoperiș din lână izolant din stâncă, aer condiționat reversibil instalat în 2011, iluminat automat exterior pe întreaga grădină.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Anuntul postat de privare de
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB